Over ons

Over ons

Je ziet pas de mogelijkheden als je zelf met het bijltje hebt gehakt. Na het tekenen van het koopcontract voor ons nieuwbouwhuis zijn mijn vrouw en ik enthousiast aan de slag gegaan met het inrichten van ons huis. Wel of geen uitbouw, keuken voor of achter, waar komt de eettafel? En daarna ook nog de vloer en wandbekleding. Erg lastig om dat op een 2D tekening te bepalen en een beeld te krijgen van de ruimte. Tuurlijk zijn er mogelijkheden als het uitknippen op schaal, of je huis in complexe teken programma’s te tekenen als Sketchup, maar het blijft toch allemaal zo plat.

En wat doet iemand met een 3D printer dan? Juist. Met name voor mijn vrouw was dit een ontzettend handige tool om de juiste keuzes te maken en zo de woning in te richten. Hierdoor heeft ze eindeloos lopen schuiven met de meubels, behangetjes uitgeprint en erin geplakt, vloerbekleding uit catalogie geknipt en erin gelegd. En zo hebben we niet alleen ons eigen mini maquette, maar ook nog ons moodboard in 3D.

Deze toepassing vinden wij zo geweldig, dat we het voor iedereen toegankelijk willen maken: snel, simpel en betaalbaar.
Met Eigenhuisin3D bieden wij de mogelijkheid om jouw 2D plattegrond simpel te uploaden en binnen enkele dagen de 3d print te ontvangen. Zo wordt iedereen zijn eigen interieurontwerper.
Met onze professionele 3D printers, technische kennis en de ervaring die wij hebben met het ontwerpen van je eigen woning hopen wij een belangrijke tool te bieden voor de particuliere ontwerper.